Big disappointment

Post Reply
erniehatt
Posts: 237
Joined: Thu Nov 03, 2016 8:16 am

Big disappointment

Post by erniehatt » Sun Aug 25, 2019 10:59 pm

Some time ago I posted that I was having a problem with the new 2.60 board not working properly, and was told by Bertus that he had no idea why it was.
Well I tried many different ideas to no avail, so gave up on until this morning, I decided to revert back to the earlier version board, and guess what, it worked, except for the Z axis of course, which was broken, hence the change, so have I got a lemon or what.
Must say I am very disappointed with this whole thing.
Perhaps I should be looking at a different system all together.

erniehatt
Posts: 237
Joined: Thu Nov 03, 2016 8:16 am

Re: Big disappointment

Post by erniehatt » Wed Aug 28, 2019 12:57 am

Don't bother yourself, I have fixed it, some earlier support may have made it happen earlier.
Next time I have problems, I may have to look ata different system.

Bertus Kruger
Site Admin
Posts: 1475
Joined: Wed Feb 03, 2016 10:26 pm
Location: Wellington , New Zealand
Contact:

Re: Big disappointment

Post by Bertus Kruger » Sun Sep 01, 2019 7:40 pm

erniehatt wrote:
Wed Aug 28, 2019 12:57 am
Don't bother yourself, I have fixed it, some earlier support may have made it happen earlier.
Next time I have problems, I may have to look ata different system.
Hi. I am sorry for the delay in reply. May I ask what the issue was in the end?

erniehatt
Posts: 237
Joined: Thu Nov 03, 2016 8:16 am

Re: Big disappointment

Post by erniehatt » Sun Sep 01, 2019 10:08 pm

Bertus,
Don't really know, as a last resort, I went through and touched up all the solder joints, and that fixed it, could have been one or many, we will never know.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests